Hirdetés

hadiruhazat.lap.hu / Katonai ruházati boltok

Katonai ruházati boltok

Antikrégiség.hu - Régi katonai ruhák militária

Rizikómentes vásárlás, Termék kicserélés, Vételtár visszafizetés, Kedvező árak, Gyors kézbesítés

Az Alpha Industries több mint 50 éve gyárt az Amerikai Haderők számára hadiruházatot. A cég hírnevét leginkább a repülős személyzet számára készített nejlon pilóta dzsekik és a gyakorló kabátok alapozták meg, de mára az Alpha már nem csak, mint hadi beszállító ismert, hanem celebeknek, sportolóknak, rock sztároknak és a brand iránt elkötelezett minőségtudatos vásárlóknak köszönhetően a prémium kat

A TheArmyBox.com oldalon kizárólag eredeti, katonai termékek találhatóak meg. Kiváló minőségű új és használt gyakorló ruházatok, bakancsok és kiegészítők. A legtöbb termék készletről elérhető, ellenező esetben rövid rendelési határidővel teljesítjük a megrendeléseket. A termékeink kiválóan alkalmasak túrázáshoz, airsofthoz, vadászathoz vagy egyéb outdoor tevékenységekhez.

Alpha Insustries, Bates, Randolp, American Optical hivatalos áruháza

Webáruházunk erős katonai és gyakolró ruházatokat forgalamaz. Termékeink között különböző országok hadseregeinek gyakorló ruháinak kópiái,taktikai felszerelések és olyan katonai ruhák szerepelnek amit épp úgy viselhet a hétköznapokban mint munkaruhának. Strapabíró anyaguk és erős varrásuk miatt ellenállnak nagy igénybevételnek is,mellette nagyon kényelmesek.

Katonai felszerelések, bakancsok, hátizsákok, túra és vadász ruházat, kiegészítők széles választéka. Ajándékutalvány vásárlási lehetőség, születésnapra, névnapra illetve karácsonyra. Gyors és pontos szállítás, megbízható csapat, garanciális termékértékesítés! A vásárlástól számított maximum negyedik napon Önnél van a termék

Katonai ruházati webshop, személyes vásárlás is lehetséges. Katonai zubbonyok, nadrágok, ingek, kabátok, övek, sapkák, bakancsok. Főként a lengyel Helikon-Tex katonai ruházat képviseletét látjuk el Budapesten, de megtalálható kínálatunkban az amerikai Blackhawk ruházat, és Original Swat bakancsok is.

Ruházat, Techmika, Optika

katonai, vadász, motoros és munkaruházat

Military shop: katonai ruházat, munkaruházat és felszerelések. Military üzletünkben diszkont áron kapható: nadrág, zubbony, kabát, pulóver, bakancs, öv, póló, atléta, sapka, kalap, zokni, maszk, kulacs, hátizsák, málhazsák, ásó, lámpa, légpuska, légpisztoly, esőruha, álcaháló, kés, tőr, bajonett stb... Ezen kívül, önvédelmi felszerelések, vadászfelszerelések, túra és kirándulófelszerelések.

katonai,túrafelszerelés

Katonai ruházat,zubbonyok, kabátok, nadrágok fegyveres testületeknek, biztonsági őröknek, biztonsági-, eső és vegyvédelmi ruhák, kemping- és túrafelszerelések, kiegészítők, vízipipák, kések, honvédségi kellékek, zászlók, hamutartók, felvarrók, bögrék, bakancsok és egyéb ajándéktárgyak boltja és webáruháza. Látogasson el hozzánk!

katonai, rendvédelmi felszerelések

Katonai ruhák és kiegészítők

Hirdetés
Meghatározás:

A katonaruha más nevén a hadiruházat a hivatásos és szerződéses katonák egyenruhája kiképzési feladatoknál és terepen törénő bevetésen egyaránt. Ez a terepszínű ruha védi az időjárás viszontagságaiban és segíti a környezetben való rejtőzködésben. Hadifelszerelése része a gyakorló ruha, bakancs, rohamsisak, málhamellény, esővédő ruha, taktikai kesztyű, hálózsák, megfigyelő sátor, zokni és fehérnemű

A katonaruha más nevén a hadiruházat a hivatásos és szerződéses katonák egyenruhája kiképzési feladatoknál és terepen törénő bevetésen egyaránt. Ez a terepszínű ruha védi az időjárás viszontagságaiban és segíti a környezetben való rejtőzködésben. Hadifelszerelése része a gyakorló ruha, bakancs, rohamsisak, málhamellény, esővédő ruha, taktikai kesztyű, hálózsák, megfigyelő sátor, zokni és fehérnemű

Szponzorált hirdetések

Ön azt választotta, hogy az alábbi linkhez hibajelzést küld a lap.hu oldal szerkesztőjének. Kérjük, írja meg a szerkesztőnek a megjegyzés mezőbe, hogy miért találja a lenti linket hibásnak, illetve adja meg e-mail címét, hogy az észrevételére reagálhassunk!

Hibás link:
Hibás URL:
Hibás link doboza: Katonai ruházati boltok
Név:
 
E-mail cím:
 
Megjegyzés:
Biztonsági kód:
 
Mégsem  Elküldés